Det er ingen skam å snu, ikke selg barnehagen vår!

 

Av Camilla Bern-Rudjord og Mons Rudjord

Vår datter på 4 år er så heldig at hun går i bydelens beste barnehage, Asperud barnehage.

Asperud.jpg (200x150)

At barnehagen er så bra som den er skyldes utelukkende de fantastiske ansatte som jobber der. De ansatte har lang erfaring og høy kompetanse, og både vi og jenta vår føler oss trygge på at hun blir veldig godt tatt vare på når vi leverer henne i barnehagen.

Men denne erfaringen, kompetansen og tryggheten er tydeligvis ikke så viktig for dere, det er viktigere å spare noen skarve kroner. På vår datters avdeling er det to ansatte som har jobbet der i henholdsvis 27 og 30 år. De blir nødt til å få seg nye jobber (i andre deler av Oslo kommune) fordi dere ikke ser verdien av kompetansen deres. Og da sparer dere jo uansett ikke penger på lønningene eller pensjonsavtalene deres! I stedet for å se på dem som en utgiftspost burde dere være stolte av å kunne tilby slik kompetanse i en kommunal barnehage. Ja, dere burde sende ansatte i andre barnehager på kurs i barnehagen vår for å lære seg hvor bra en barnehage kan drives.

Ingen oppegående fagpersoner med kompetanse innen pedagogikk eller psykologi støtter deres planer om konkurranseutsetting/salg av barnehagene, og dette er en sak som vil sverte Høyres omdømme. Munchmuseet er ikke viktigere enn at våre barn har en stabil og trygg hverdag, at dere i det hele tatt hestehandler med Fremskrittspartiet om dette er bare trist og uforståelig!

Det er som kjent ingen skam å snu, ikke selg barnehagen vår!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s